Slovak English   Magyar

 

Pótpályázati felhívás

A Selye János Egyetem pótpályázatot hirdet meg a fennmaradt 8 oktatói hely betöltésére ERASMUS+ OKTATÓI MOBILITÁSRA a 2018-1-SK01-KA103-045969 projekt keretén belül.  

A pótpályázati felhívás feltételei:

  • A partnerintézmény távolsága a 0 – 499 km távolsági zónán belül

A pótpályázatok benyújtási határideje: 2019. január 31.

Tájékoztató a jelentkezési feltételekről és a mobilitás lebonyolításának menetéről, valamint a pályázati nyomtatványok (Jelentkezési lap, Munkaterv - Staff mobility for teaching/training - Mobility agreement) és az Erasmus+ partnerintézmények jegyzéke megtalálható az egyetem Erasmus+ honlapján az alábbi linken:

http://erasmus.ujs.sk/hu/munkatarsi-mobilitas/oktatoi-mobilitas.html

A pályázati anyagot kérjük eljuttatni a megadott határidőig az Erasmus+ koordinátoroknak:

Gazdaságtudományi kar - Dr. habil. Ing. Machová Renáta, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Tanárképző kar – Dr. habil. PaedDr. Nagy Melinda, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Református Teológiai Kar - Mgr. Lévai Attila, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Rektori Hivatal munkatársai - Mgr. Kinczerová Adriana, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pótpályázatokat a SJE Erasmus+ bizottsága véglegesíti a karok által benyújtott javaslatok alapján. A nyertes pályázók névsora az Erasmus+ honlapon kerül közzétételre.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

Bővebb információ kérhető az intézményi Erasmus+ koordinátortól, Mgr. Kinczer Adrianától (Elérhetőség: Rektori Hivatal, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 035/3260 613).