Slovak English   Magyar

Pótpályázati felhívás oktatói mobilitásra

A Selye János Egyetem PÓTPÁLYÁZATOT HIRDET OKTATÓI MOBILITÁSRA az  ERASMUS+ programban való részvételre.

Pályázati lehetőségek:

- 2018-1-SK01-KA103-045969-as projekten belül 2 oktatói célú mobilitás, amelyet 2020. április 30-ig van lehetőség megvalósítani. A mobilitás időtartama 5 nap.

Az 1. mobilitás max. távolsága 499 km, a 2. mobilitásé max. 99 km,  a napi megélhetési támogatás 105 €.

-2019-1-SK01-KA103-060384-es projekten belül 9 oktatói célú mobilitás, 5 napos kinttartózkodással, napi megélhetés max. 105 €, a max. távolság pedig 499 km.

Választható partnerintézmények.

A pályázat benyújtásának határideje: 2020. február 3.

Tájékoztató az oktatói és képzési célú mobilitás jelentkezésének feltételeiről és lebonyolításának menetéről, valamint a pályázati nyomtatványok (Jelentkezési lap, Munkaterv - Staff mobility for teaching/training - Mobility agreement) és az Erasmus+ partnerintézmények jegyzéke megtalálható az egyetem Erasmus+ honlapján az alábbi linken:

http://erasmus.ujs.sk/hu/munkatarsi-mobilitas/oktatoi-mobilitas.html

A pályázati anyagot kérjük eljuttatni az Erasmus+ koordinátoroknak:

Gazdaságtudományi és Informatikai Kar - Dr. habil. Ing. Machová Renáta, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Tanárképző Kar – Dr. habil. PaedDr. Nagy Melinda, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Református Teológiai Kar - Mgr. Lévai Attila, PhD., e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A pályázatokat a SJE Erasmus+ bizottsága véglegesíti a karok által benyújtott javaslatok alapján. A nyertes pályázók névsora az Erasmus+ honlapon kerül közzétételre.

Mindenkinek sikeres pályázást kívánunk!

Bővebb információ kérhető az intézményi Erasmus+ koordinátortól, Mgr. Kinczer Adrianától (Elérhetőség: Rektori Hivatal, e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., tel.: 035/3260 613).