Connect with us

Uncategorized @hu

A SELYE JÁNOS EGYETEM ERASMUS+ PROJEKTZÁRÓ RENDEZVÉNYE (2017. MÁJUS 23-24.)

Published

on

2017. május 23–24-én zajlott a Selye János Egyetem kibővített Rektori Kollégiumának kihelyezett ülésével egybekötött Erasmus+ projektzáró rendezvény, amely a csallóközaranyosi Aranyhal Panzióban került megrendezésre.

A rendezvényen tartalmas beszámolók hangzottak el az Erasmus+ program fennállásának 30. évfordulójáról és a SAIA által kínált ösztöndíjprogramokról, Zuzana Spodiaková (SAAIC) és Beáta Košťálová (SAIA) meghívott vendégek előadásában, valamint prezentációjában összegző jelentést adott a résztvevőknek Kinczer Adriana, a SJE intézményi Erasmus+ koordinátora a projekt megvalósításáról, szakmai és pénzügyi elszámolásáról és eredményeiről. Ezután következtek a kari szintű beszámolók, melyeket a karok Erasmus+ koordinátorai Lévai Attila, Machová Renáta és Szőköl István adtak elő.

A rendezvény záró szakaszában, a projektben résztvevők számoltak be élményeikről, és a mobilitáson szerzett tapasztalataikról. Az oktatói mobilitásról szerzett ismereteit Strédl Terézia, Sánta Szilárd osztotta meg a résztvevőkkel, a képzési célú mobilitásról Tuba Ágnes számolt be. A hallgatói szakmai gyakorlatot és tanulmányutat abszolválók közül Deminger Orsolya (Református Teológiai Kar) a doktorandusz hallgató Szobi Ádám (Gazdaságtudományi Kar), Tóth Kinga és Michač Dávid (Tanárképző Kar) osztották meg az élményeiket és személyes tapasztalataikat a jelenlévőkkel.

A rendezvény zárásaként Dr. habil. PaedDr. Juhász György, PhD., a Selye János Egyetem rektora köszönetét fejezte ki a résztvevőknek, és mindazoknak, akik hozzájárultak a projekt sikeres megvalósításához, majd megvendégelésre került sor.

                                

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2023 UJS - ERASMUS