Connect with us

Uncategorized @hu

Tanulmányi mobilitás alatti teendők

Published

on

A következő rész azon hallgatók számára lehet érdekes, akik már a Külügyi Kapcsolatok irodában aláírták a tanulmányi mobilitásra vonatkozó támogatási szerződést és megkezdték a mobilitásukat. Amennyiben erre még nem került sor, kérem látogasson el az alábbi linkre.

A legtöbb esetben a mobilitás előtt kiválasztott tantárgyak módosításra kerülnek. A változtatás több okból kifolyólag is megtörténhet (nem indult a tárgy, nem megfelelő párosítás, ütközés, stb…). A tantárgy változtatásról Ön, mint hallgató, köteles értesíteni mind a fogadó, mind a küldő intézmény erre kijelölt munkatársait (koordinátorok). A változtatást kötelezően vezetni kell az OLA rendszerben is, melyhez útmutatót, az alábbi link alatt talál. A rendszerben a meglévő Learning Agreementet kell szerkezteni (Apply Changes) és nem egy újat létrehozni.

Tanulmányi mobilitások esetén a leggyakrabban előforduló probléma a tantárgy módosítás. Amennyiben bármi további problémája lenne a mobilitása során, kérem keressen fel minket az erasmus@ujs.sk címen.
A Selye János Egyetem Erasmus+ programra vonatkozó rektori irányelvét az alábbi link alatt találja.

A felsőoktatási hallgatók jogai külföldön -Útmutató az Európai Unióban mobil hallgatók jogaihoz

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Copyright © 2023 UJS - ERASMUS